+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Hčere burje se z gostovanja pri še enih pogumnih mladih novinkah v ligi vračajo z novo najvišjo zmago v zgodovini kluba (0:10).

Ajdovske članice so na gostovanju pri ekipi Maribor Tabor, ki je v preteklosti pred razpadom ženske selekcije že veljala za eno najboljših ekip v državi, dosegla visoko zmago z 10:0. Gostje so hitro povedle z zadetkom Metke Markočič, sledili so še goli Vite Dodič in po dva zadetka kapetanke Marije Capuder ter Daše Dolenšek pred odhodom na odmor. V drugem delu tekme se je igra Ajdovk nekoliko umirila, do priložnosti za igro pa so prišle vse igralke z rezervne klopi. Marija Capuder in Daša Dolenšek sta dopolnili svoja hat-tricka, po zadetek pa sta dodali še Gaja Bizjak in Hana Abramič, ki se je ob tem veselila članskega prvenca. Primorje tako še naprej ostaja med vodilnimi ekipami v ligi.

Trener, Peter Kristan: “Najprej bi rad čestital nasprotnicam za borbeno igro in jim zaželel vse najboljše naprej. Vidi se, da so mlada ekipa, ki pa ima po mojem mnenju pred sabo lepo prihodnost. Kar se nas tiče pa je bila to rutinirana zmaga, kar smo po svoje tudi pričakovali. Težko rečem ali smo igrali dobro ali slabo, mislim da je bilo vse skupaj na dobrem nivoju, določene stvari pa lahko še popravimo. Sedaj nas čakajo težje tekme, na katerih bomo lahko videli, iz kakšnega testa smo. Verjamem da smo pravi in da gremo novim zmagam naproti!

Čestitke in pogumno naprej!

SŽNL Triglav zdravje
🏆 Prvenstvena tekma
🏟 ŠP Tabor, Maribor
📅 15. 09. 2024, 16.30

⚔ Maribor Tabor : Primorje Tosla Nutricosmetics – 0 : 10 (0 : 6)
⚽⚽⚽ Capuder
⚽⚽⚽Dolenšek
⚽ Markočič
⚽ Dodič
⚽ Bizjak
⚽ Abramič

👥 Vrhovnik (V), Dodič, Markočič (Abramič), Bizjak, Fras (Bremec), Breščak (Vegelj), Capuder, Kralj, Škvorc, Tanjić (Ljubič), Dolenšek