+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Mlade ajdovske nogometašice do 15 let so odigrale prvo tekmo nove sezone lige DU15 in na domačem igrišču premagale ekipo Gažona (4:0).

Hčere burje, ki so prvič nastopile pod vodstvom novega trenerja Patricka Krašne, so na igrišču prevladovale od prve do zadnje minute ter si kljub dobremu odporu gostij priigrale številne priložnosti za zadetek. S tremi zadetki se je izkazala novinka v ekipi, Lori Vrtovec, piko na i lepi ekipni predstavi pa je postavila kapetanka rdeče-črnih, Ela Velišček, ki je v drugem polčasu zadela neposredno s prostega strela. Za marsikatero igralko domačih je bila to prva tekmovalna izkušnja v igri čez celo nogometno igrišče, za kar jim čestitamo in želimo še veliko tovrstnih lepih trenutkov.

Trener, Patrick Krašna: “Prvenstvo smo otvorili na najlepši možen način, z domačo zmago. Kljub slabši realizaciji so punce prigarale zmago z borbeno igro in narekovanjem našega tempa igre. V nadaljevanje prvenstva stopamo optimistični, vemo pa da lahko našo igro spravimo še na veliko višji nivo. Veseli me tudi dejstvo, da so na nedelejski tekmi priložnost za dokazovanje dobile prav vse igralke naše selekcije, ki so bile na voljo. Puncam še enkrat čestitam za zmago in upam, da bomo tako tudi nadaljevali.”  

Čestitke in pogumno naprej!

DU15
🏆 Prvenstvena tekma
🏟 ŠC Police, Ajdovščina
📅 15. 09. 2024, 16.30
⚔ Primorje Ajdovščina : Gažon – 4 : 0 (1 : 0)
⚽⚽⚽ Vrtovec
⚽ Velišček

👥 Škodnik (V) (Casarsa), Đurin M. (Lokar), Đurin S., Bratina, Štolfa, Prezelj (Marjanović), Velišček, Vrtovec, Mamić (Pelicon) Zorn (Jež), Rožič