+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Mlade ajdovske nogometašice do 17 let so v soboto na domačem igrišču zabeležile tretjo zaporedno zmago v letošnjem prvenstvu (5:0).

Hčere burje so na igrišču prevladovale od prve do zadnje minute ter si z lepo kombinatorno igro priigrale številne priložnosti za zadetek. V prvem polčasu so z učinkovito realizacijo priigranih zaključkov prek Ele Velišček in Sare Kopatin zadele trikrat, v nadaljevanju srečanja pa prek Anje Lukežič in Ele Abram dodale še dva gola za zanesljivo zmago.

Trener, Andi Mamić: “Tretjo tekmo v tej sezoni smo odigrali v sproščenem vzdušju, saj smo skozi celotno srečanje nadzorovali potek igre. Ob petih zadetkih in ničli v naši mreži, tudi tokrat nismo prejeli nobenega kartona. Pripravljenost ocenjujem kot zelo dobro, čeprav pride ta do izraza na težjih tekmah. Igralkam čestitam za stabilno igro in zanesljivo zmago.”  

Čestitke in pogumno naprej!

DU17
🏆 Prvenstvena tekma
🏟 ŠC Police, Ajdovščina
📅 21. 08. 2024, 12.00
⚔ Primorje Ajdovščina : Mura – 5 : 0 (3 : 0)
⚽⚽ Velišček
⚽ Kopatin
⚽ Lukežič (11 m)
⚽ Abram

👥 Rupnik (V) (Bratina J.), Abram (Žvab), Mihelj (Bratina Z.), Velišček, Murovec (Štolfa B.), Furlan V., Mamić, Lukežič, Kopatin (Furlan E.), Čoha, Štolfa L.