+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Mlade ajdovske nogometašice do 13 let so odigrale prvo tekmo nove sezone lige DU13 in po pogumni predstavi na domačem igrišču priznale premoč ekipi Radomelj (2:0).

Hčere burje so se v prvi tekmi sezone predstavile v dobri luči, kljub nepredvidenim težavam pri sestavi ekipe. Vajeti igre so skozi celotno tekmo držale favorizirane gostje, kar pa mladih Ajdovk ni uspavalo. Večino tekme smo lahko spremljali napade Radomljank pred golom domačih, ki so se jim upirale s čvrsto in odločno obrambno igro, čakajoč na morebitne priložnosti iz protinapadov. Kakovost nasprotnic je na koncu prevesila tehtnico v njihovo korist, našim nogometašicam pa gredo vse pohvale za njihov prvi uradni nastop v letošnji sezoni.

Trenerka, Sara Ušaja: “Prva tekma nove sezone odigrana, občutki po njej pa dobri. Videli smo, da ekipa napreduje in da ima še veliko prostora za napredek. Predvsem mi je všeč, da poskušajo dosegati zastavljene cilje za posamezno tekmo. Spodbudno je tudi, da proti koncu tekme ne padamo, ampak držimo koncentracijo in zmagovalno miselnost do konca tekme. Dekletom moram tokrat res čestitati za borbo, žal nam je pa malo moči in idej zmanjkalo v zadnji tretjini. Naslednja tekma bo po mojih ocenah težja, kar pa deklet ne sme ustaviti, zavedati se morajo česa so zmožne s svojimi idejami.”  

Čestitke in pogumno naprej!

DU13
🏆 Prvenstvena tekma
🏟 ŠC Police, Ajdovščina
📅 22. 09. 2024, 15.30
⚔ Primorje Ajdovščina : Radomlje – 2 : 0 (2 : 0)

👥 Virant (V), Slejko, Frank, Brecelj, Ličen, Morelj, Vidmar Remec, Černigoj K, Sluga, Herega, Godeša, Bratina