+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Mlade ajdovske nogometašice do 13 let so odigrale drugo tekmo sezone lige DU13 in po pogumni predstavi na gostovanju v Velesovem priznale premoč domači ekipi Cerkelj (4:1).

Hčere burje so se tudi v drugi tekmi sezone dobro zoperstavile objektivno močnejšim nasprotnicam. Kakovost Gorenjk je na koncu prevesila tehtnico v njihovo korist, našim nogometašicam pa gredo kljub temu vse pohvale za njihovo novo lepo predstavo. Napredek v igri je viden in z veseljem lahko pričakujemo njihove nove tekme.

Trenerka, Sara Ušaj: “Za nami je težko gostovanje, a kljub porazu se vračamo pozitivno naravnani. Všeč mi je, da dekleta vidijo, da zmorejo sama priti do rešitev na igrišču, ki pripeljejo do skupnega cilja, kar je seveda zadetek gola, vemo pa da je tega še premalo in moramo na tem delati. Vidim ekipo, ki se lepo iz tekme v tekmo razvija in razmišlja. Dekletom čestitam za prikazano borbo in igro tako v obrambi kot v napadu. Nenazadnje smo uspeli zadeti gol na drugi tekmi sezone, in to proti ekipi, ki je po mojem mnenju ena izmed boljših v ligi. Veliko zadev je še nenaučenih, ampak z delom na treningih in tekmah mislim, da si bodo dekleta kmalu zaslužila kakšen boljši rezultatski izkupiček kakor do sedaj.”  

Čestitke in pogumno naprej!

DU13
🏆 Prvenstvena tekma
🏟 Ljubljana
📅 28. 09. 2024, 11.00
⚔ Cerklje : Primorje Tosla Nutricosmetics – 4 : 1 (2 : 0)
⚽ Morelj

👥 Virant (V), Slejko, Frank, Ličen, Morelj, Vidmar Remec, Černigoj K, Sluga, Herega, Godeša, Bratina, Štrancar, Brecelj, Kompan