+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Mlade ajdovske nogometašice do 15 let so na gostovanju v Ljubljani z lepo in učinkovito igro slavile nad ekipo Krima in zabeležile drugo zmago v sezoni (0:6).

Hčere burje so na igrišču na Krimu prevladovale od prve do zadnje minute ter si kljub dobremu odporu gostij priigrale številne priložnosti za zadetek. Že v prvem polčasu so rdeče-črne prek Ele Abram, ki je zadela dvakrat, in Ele Velišček prišle do treh zadetkov razlike. V drugem delu se je z novima dvema zadetkoma ponovno izkazala Lori Vrtovec, piko na i lepi ekipni predstavi pa je postavila Ula Bratina.

Trener, Patrick Krašna: “Punce so danes tekmo odigrale zelo dobro, upoštevale in izpolnjevale so stvari, ki smo se jih pred tekmo dogovorili. Razen dveh 5-minutnih odsekov v vsakem polčasu, kjer so prevladovale gostiteljice, smo ves čas kontrolirali potek igre. Veseli me tudi, da smo mrežo znova ohranili nedotaknjeno. Čestitke puncam za zmago, želimo si nadaljevati prvenstvo, kot smo ga začeli.”  

Čestitke in pogumno naprej!

DU15
🏆 Prvenstvena tekma
🏟 Ljubljana
📅 29. 09. 2024, 11.00
⚔ Krim : Primorje Tosla Nutricosmetics – 0 : 6 (0 : 3)
⚽⚽ Abram
⚽⚽ Vrtovec
⚽ Velišček
⚽ Bratina

👥 Škodnik (V) (Casarsa), Đurin M., Đurin S., Bratina, Furlan, Adamič (Jež), Velišček, Vrtovec, Abram (Marjanović), Zorn (Jež), Rožič