+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Mlade ajdovske nogometašice do 17 let so v soboto na gostovanju pri ljubljanski Olimpiji zabeležile še četrto zaporedno zmago v letošnjem prvenstvu (0:3).

Tekma v slovenski prestolnici je potekala v težkih in deževnih igralnih razmerah, kljub temu pa sta se obe ekipi na igrišču izkazali z dobro in enakovredno predstavo. Hčere burje v prvem polčasu povedle z zadetkom Sare Kopatin, v drugem pa dokončno strle odpor gostiteljic z golom Ele Abram in Neže Nagode, ki se je ob tem veselila prvenca v kadetski kategoriji.

Trener, Andi Mamić: “Tekma s precej rezervami v igri – predvsem v prvem polčasu. Spolzka, hitra žoga in namočeno igrišče ter ogromno težav pri sprejemu in oddaji žog. Nasprotnice so se uspešno branile in nas zadrževale izven svojega kazenskega prostora. Vseeno smo prišli do par lepih priložnosti, ampak realizirali smo samo eno. V drugem delu so punce uspele zmanjšati delež tehničnih napak, zato smo vzpostavili popolno dominacijo v posesti žoge, posledica pa je bila precej boljša statistika v fazi napada, tudi dva zadetka sta rezultat tega pritiska. Mislim, da je prišla do izraza tudi fizična pripravljenost igralk. Skratka, zaslužena zmaga, moramo pa stremeti k nekaterim izboljšavam.”  

Čestitke in pogumno naprej!

DU17
🏆 Prvenstvena tekma
🏟 Ljubljana
📅 28. 08. 2024, 15.00
⚔ Olimpija : Primorje Tosla Nutricosmetics – 0 : 3 (0 : 1)
⚽ Kopatin
⚽ Abram
⚽ Nagode

👥 Rupnik (V), Abram (Žvab), Mihelj (Bratina Z.), Velišček (Nagode), Murovec, Štolfa B., Furlan V., Mamić, Lukežič (Bratina), Kopatin (Vegelj), Štolfa L.