Mlade ajdovske nogometašice so v nedeljo odigrale še drugo tekmo zaključnega dela prvenstva in se na domačem igrišču veselile nove zmage, tokrat nad gostjami iz Kidričevega (4:0).

Hčere burje so tudi tokrat s kombinatorno in napadalno igro celotno srečanje držale vajeti igre v svojih rokah. Zanesljivo zmago so si priigrale s po dvema goloma v vsakem polčasu, priložnost za igro pa so tokrat dobila tudi dekleta z nekoliko nižjo minutažo in se pred domačim občinstvom prikazala v lepi luči.

Trener, Andi Mamić: “Nadaljujemo z uspešnimi predstavami proti dobrim ekipam. Zelo pozitivno je, da se učimo iz tekme v tekmo; da napake obračamo v svojo korist na način, da jih z vsakim nastopom počasi odpravljamo. Tokrat smo bili boljši v deležu uspešnih podaj, je bilo pa manj ambicioznih, navdahnjenih in tehnično zanimivih potez, ampak nič zato… Sigurnost je bila konstantna in tretja tekma brez prejetega zadetka tudi ni slučaj. Čestitke dekletom za stabilnost v igri in gremo naprej!”  

Pogumno in odločno novim zmagam naproti!

DU15
🏆 Prvenstvena tekma
🏟 ŠC Police
📅 12. 05. 2024, 11.00
⚔ Primorje Ajdovščina : Aluminij – 4 : 0 (2 : 0)

👥 Rupnik (V) (Krojs), Vegelj S., Abram (Rožič), Mihelj (Bratina U.), Velišček (Casarsa), Murovec (Prezelj), Furlan (Štolfa B.), Mamić (Bratina Z.), Hvala