+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Naša članska selekcija je v nedeljo gostovala v Domžalah, kjer se je v napetem in izenačenem dvoboju dobro kosala s četrtouvrščeno ekipo lige, Radomljami, a naposled domačinkam čestitala za tesno zmago (2:1).

Hčere burje so tekmo pričele slabo in že po par minutah zaostajale z zadetkom razlike. V nadaljevanju prvega dela igre so vzpostavile rahlo ravnovesje na igrišču, kljub temu pa so do povišanja vodstva tik pred odhodom na odmor prišle domačinke. V drugi polčas so Ajdovke krenile odločene rezultat znižati in preobrniti v svojo korist. Odločnejši pristop z več posesti na žogi se jim je obrestoval sredi drugega dela igre, ko je po podaji Julije Poplašen v nebranjena vrata domačink zadela Metka Markočič, in tako svoji ekipi priigrala možnosti za popoln preobrat. Kljub veliko boljši predstavi v drugem polčasu pa rdeče-črnim ni uspelo nadoknaditi zaostanka in zmage so se tako veselile Radomlje.

Trener, Peter Kristan: “S končnim rezultatom tekme ne smemo in ne moremo biti zadovoljni. Predvsem je škoda, da smo nasprotnicam sami podarili priložnosti za zadetek. Smo pa kot ekipa pokazali pravi karakter in po zaostanku z 2 – 0 drugi polčas odigrali na visokem nivoju in uspeli priti do znižanja rezultata. Prav tako veseli dejstvo, da dekleta vsako tekmo puščajo srce na igrišču. Pred nami je nov teden priprav na na novo tekmo. Bom pa izkoristil priložnost in ob tem vabim vse podpornike, starše in pa mlajše članice kluba, da nas pridejo v nedeljo ob 13.00 uri spodbijati na mestni stadion v Ajdovščini, mi pa vam obljubimo, da bomo naredili vse, da tri točke ostanejo doma!

V prihodnjem krogu bodo Hčere burje na Mestnem stadionu v Ajdovščini gostile igralke Ptujske Drave, srečanje pa si bo moč ogledati tudi na kanalu Planet TV2. Vabljeni k navijanju!

📸 Urban Lesjak, ŽNK Radomlje

SŽNL Triglav zdravje
🏆 Prvenstvena tekma
🏟 Športni park Domžale
📅 10. 03. 2024, 16.00
⚔ Radomlje : Primorje Gaia Naturelle – 2 : 1 (2 : 0)
⚽ Markočič

👥 Vrhovnik (V), Dodič, Dolenšek, Čefarin (Škvorc), Ljubič, Markočič, Poplašen, Bizjak (K), Tanjić, Kralj, Fras (Bremec)
/ Đurić (V), Capuder, Kučič