Ajdovske nogometašice do 13 let so preteklo soboto nastopile na turnirju lige NZS pred domačimi gledalci in se ponovno izkazale z lepimi nogometnimi predstavami in obilo dobre volje.

Trenerka, Sara Ušaj: “Danes so punce igrale proti zahtevnim ekipam in vedeli smo, da še zdaleč ne bo enostavno. Želela sem, da poskušajo igrati, kar so na trenutke lepo izvedle, žal pa malo premalo za kakšno točko ali zadetek več. V določenih segmentih igre imamo še kar nekaj težav. Kljub dvema porazoma in remiju, ki je sicer bil skoraj prva zmaga, pa so punce na igrišču pokazale veliko borbe in truda, za katera vedno in znova čestitam. Počasi napredujejo tudi nogometno kot ekipa, mi je pa predvsem všeč, da znajo držati skupaj. Veliko stvari razumejo, opazijo in se iz tega zelo hitro učijo. Mislim, da bomo na vsakem naslednjem turnirju uspeli prikazati novo znanje, ki ga v tem času pridobivajo predvsem iz učenja in popravljanja lastnih napak.

Čestitke in še veliko lepih nogometnih trenutkov!

📸 Casarsa Tinta Foto Studio

DU13

🏆 Turnir NZS

🏟 ŠC Police, Ajdovščina

📅 23. 09. 2023, 15.00

⚔ Primorje Ajdovščina : Koper

⚔ Primorje Ajdovščina : Ljubljana

⚔ Primorje Ajdovščina : Radomlje

👥 Sofia Sepe (V), Klara Pelicon, Klara Bratina, Roza Černigoj, Tinkara Frank, Lara Morelj, Marisa Kompan, Lucija Klara Sluga, Nastja Herega, Neli Slejko