Hčere burje se z gostovanja v najstarejšem Slovenskem mestu vračajo praznih rok (3:1).

Od prve do zadnje minute smo spremljali zelo medlo predstavo Ajdovk, ki se nikakor niso uspele predramiti in zaigrati tako kot znajo. V prvem polčasu so Ptujčanke zadele enkrat, na drugi strani naša dekleta niso bila nevarna. Kljub nekaj ostrim besedam med polčasom se slika na igrišču ni spremenila, rdeče črne so storile ogromno napak, kljub temu pa uspele prek Julije Poplašen rezultat znižati na 2:1. Zadetek za znižanje izida je bil obenem edini pozitiven dogodek na današnji tekmi. V končnici srečanja so Ajdovke po novi napaki prejele še en zadetek in domačinke so se lahko razveselile pomembne zmage.

Trener Jan Polanc: “Težko najdem besede, ki bi opisale kaj vse je šlo na tej tekmi narobe. Res sem zelo razočaran nad današnjo predstavo svoje ekipe, tako ekipno kot vsake posameznice. V svoji trenerski karieri še nisem doživel tako slabe tekme, upam da je to samo ena tistih tekem, ko gre vse narobe. Do konca jeseni sledi še domača tekma proti Krimu na kateri upam in verjamem da bomo odigrali kot znamo in popravili današnji vtis.”

Ajdovke do konca jesenskega dela čaka še zaostala tekma s Krimom, ki bo odigrana v petek ob 20.00 na igrišču z UT na Policah.

SŽNL Triglav zdravje

🏆 Prvenstvena tekma

🏟 Mestni stadion Ptuj, Ptuj

📅 26. 11. 2022, 11.00

⚔ Doxakey Ptuj : Primorje Gaia Naturelle – 3 : 1 (1 : 0)

👥 Stjepanović (V), Dodič, Fras, Ušaj, Markočič, Bajec, Poplašen, Bizjak, Ferjančič, Abramič (Ljubič), Capuder