+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Ajdovske članice so v nedeljo na svoj račun vpisale novo točko, tokrat proti tradicionalno izjemno težkemu nasprotniku, Cerkljam (0 : 0).

Hčere burje so tekmo pričele oslabljene, a zato nič manj odločene na igrišču pustiti dober vtis in se hkrati boriti za pozitiven rezultat. Od prve minute so tako poskušale z napadalno igro priti do zadetka, a se jim je ta često izmikal. Zapretile so prek Gaje Bizjak, Senade Muratović in Gaje Bizjak, v dveh lepih priložnostih pred nasprotnim golom se je znašla Tina Wanek Perschl, gotovo najlepšo pa je iz neposredne bližine žal zapravila Špela Pavlin. Na drugi strani so tudi Cerkljanke parkrat nevarno zapretile, a bile tudi same neuspešne, s čimer je ob koncu srečanja obveljal začetni rezultat in s tem delitev točk. Ajdovke so s tem obenem prišle sploh do svoje prve točke v dvobojih z Gorenjkami.

Trener Andi Mamič: “Prva tekma z neodločenim rezultatom, ki je za nas pozitiven, kljub nerealiziranim priložnostim. Realizirale so pa punce nekaj drugega, verjetno bolj pomembnega in to je uživanje v igri. Lepo jih je gledati, ko verjamejo vase in si želijo imeti žogo v svojih nogah. Vsi jim privoščimo, da jim to ostane tudi v naprej.

V prihodnjem krogu članice gostujejo pri tretjeuvrščenih Radomljah.

SŽNL

🏆 Prvenstvena tekma

🏟 ŠC Police, Ajdovščina

📅 8. 5. 2022, 18.00

⚔ Primorje Gaia Naturelle : Cerklje – 0 : 0 (0 : 0)

👥 Stjepanović (V), Dodič, Bizjak, Muratovič, Marolt, Wanek Perschl, Capuder, Fras, Ušaj, Ferjančič, Pavlin

/ Bric, Al Nawas, Rumpler