+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Za našimi članicami je druga pripravljalna tekma pred pričetkom spomladanskega dela prvenstva v ligi SŽNL. Na umetni travi ŠC Police je gostovala ekipa ŽNK Ljubljana in s kakovostno predstavo zabeležila visoko in zasluženo zmago. Ajdovke so tokrat pokazale premalo želje in odločnosti, ki jih sicer krasita tudi v borbah s favoriziranimi nasprotnicami.

Misli po tekmi je strnil glavni trener, Andi Mamič:
Druga pripravljalna tekma je pokazala določene pomanjkljivosti, ki jih ekipa še ni odpravila, predvsem pa nam je vsem dokazala, da, v kolikor nismo 100% z glavo in telesom na terenu, naša ranljivost pride še bolj do izraza.

Kljub dejstvu, da smo igrali brez nekaj standardnih igralk, ki so jih zamenjale kadetinje, ne sprejemam nivoja, ki so ga igralke pokazale. Enostavno smo in moramo biti boljši, najbolj pa je pomembno, da napredujemo iz dneva v dan, kar je naš cilj že od vsega začetka. In ta cilj danes večinoma ni bil izpolnjen, kar pomeni, da je potrebno povečati obremenitve na treningih, na tekmah pa bolj samozavestno in pogumno braniti barve kluba, ki bo v prihodnosti eden od stebrov slovenskega ženskega nogometa.

Vrzel ob odsotnosti pomembnih členov članske ekipe je popolnilo več kadetinj, ki bodo v prihodnje tvorile jedro nove generacije naših članic. Priložnosti za dokazovanje bo še dovolj. Pogumno in delovno naprej!

SŽNL

🏆 Pripravljalna tekma

🏟 Ajdovščina, ŠC Police

📆 12. 2. 2022

⚔️ ND Primorje : ŽNK Ljubljana – 0:10 (0:5)

👥 Primorje: Stjepanović (V), Al Nawas, Poplašen, Abramič, Ferjančič L., Capuder, Bizjak G., Ljubič, Delbello, Markočič, Pavlin.

🔁 Igrale so še: Hojnik (V), Wanek Perschl, Bajec, Breščak, Fras, Bremec