Naša članska ekipa se je v nedeljo mudila v prestolnici pri ekipi Olimpije, kjer so ponovno hudo oslabljene Ajdovke priznale veliko premoč Zmajčicam (11:0).

Hčere Burje so se v prvih 15 minutah še uspešno upirale odlični ekipi Olimpije, potem pa so domačinke strle odpor Ajdovk, začele zadevati in do polčasa zadele štirikrat. V drugem delu igre so rdeče-črnim, ki so zaigrale brez menjave, začele pojenjati moči, kar so igralke Olimpije s pridom izkoristile in tekmo brez težav dobile z visoko razliko. Kljub vsemu velja naša dekleta pohvaliti za trud in borbo skozi celotno tekmo.

Trener Jan Polanc: “Če je kaj pozitivnega iskati ob takem porazu je to volja, energija in predanost nekaterih deklet. Kljub temu, da nam je zaradi različnih razlogov manjkalo 8 igralk in smo tekmo odigrali brez menjave so dekleta pustila srce in dušo na igrišču in to je zame na tekmi proti ekipi kot je Olimpija dovolj. V prihodnjih tednih prihajajo tekme, kjer bo potrebno nabirati točke in srčno upam, da se odsotna dekleta vrnejo in bomo lahko konkurenčni. Čestitke seveda ekipi Olimpije za zasluženo zmago!”

V prihodnjem tednu bodo Hčere Burje nove tri točke lovile proti ekipi Ptuja, ki v mesto burje prihaja v nedeljo!

SŽNL Triglav zdravje

🏆 Prvenstvena tekma

🏟 ŠP Šiška, Ljubljana

📅 18. 9. 2022, 16.00

⚔ Olimpija Ljubljana : Primorje Gaia Naturelle – 11 : 0 (4 : 0)

👥 Stjepanović (V), Dodič, Bajec, Kiralj, Mikuž, Ušaj, Capuder, Žbogar Fajt, Bric, Bremec, Poplašen