Ajdovskim nogometašicam do 15 leta starosti je v četrtek na vedno zahtevnem gostovanju na Gorenjskem pri ekipi Cerkelj po zaostanku v prvem polčasu uspel popoln preobrat, s čimer so se razveselile nove pomembne zmage pred nadaljevanjem prvenstva v ligi za prvaka (2:3).

Trener, Andi Mamić: “Tekma na terenu, ki ni omogočal dobrega nogometa, nasprotnice so bile trde, agresivne, kar smo pričakovali, vseeno pa nismo ustrezno vstopili v tekmo – kljub maloštevilnim navodilom, le ta niso bila upoštevana. Dva nesrečna zadetka in naenkrat konec prvega polčasa… Med odmorom so bila dekleta zelo jasno opozorjena kaj pričakujemo od njih in reakcija je bila fantastična. V drugem delu so bile ekipa, ki je zasluženo na vrhu lestvice. Konstanten pritisk, precej priložnosti in lepih akcij kljub zelo slabemu terenu, predvsem pa tekmovalni duh, samozavest in želja. Torej 2 obraza naše ekipe in težka, a povsem zaslužena zmaga. Bravo vsem puncam!

Pogumno in odločno naprej!

DU15
🏆 Prvenstvena tekma
🏟 ŠC Velesovo
📅 11. 04. 2024, 18.00
⚔ Cerklje : Primorje Ajdovščina – 2 : 3 (2 : 0)

👥 Rupnik (V) (Krojs), Vegelj S., Bratina U., Velišček (Abram), Murovec (Furlan), Mamić (Prezelj), Hvala (Čoha), Štolfa B. (Bratina Z.)