Zimski prestopni rok je v vrstah naše članske ekipe poskrbel za okrepitve pred spomladanskim delom sezone, kot prva pa se ajdovski javnosti predstavlja Ksenija Marolt.

Dolenjka velja za izkušeno vezistko, ki je v svoji dosedanji karieri zastopala vrste Krke, Jevnice, Olimpije, Maribora, nazadnje pa je bila pred dvema letoma registrirana kot članica žal že propadlega Kopra. Največja uspeha kariere je dosegla kot članica Olimpije, s katero je v sezonah 16/17 in 17/18 osvojila dva naslova državnih prvakinj. Ksenija je v ligi SŽNL doslej zbrala 95 nastopov in se ob tem tudi 29 krat vpisala med strelke, en gol pa je dodala tudi v 4 nastopih v članskem pokalu.

“Dobri dve leti sem bila odsotna z nogometnih igrišč in sem tudi mislila, da je moja nogometna pot zaključena. Ampak ob povabilu kluba nisem rabila kaj preveč razmišljati, rada imam izzive in vem, da lahko še kar nekaj let kvalitetno oddelam na igrišču in počnem to, kar imam najraje. Nogomet je moja velika ljubezen, tako na igrišču kot igralka, kot tudi na stadionu ali pred TV-jem, kot navijačica. Želim si predvsem to, da bomo dobro delovali kot ekipa in da lahko pomagam ekipi pri osvajanju točk, da skupaj zrastemo in napredujemo.”

Vsi v klubu želimo Kseniji obilo uspeha in lepih trenutkov v rdeče črnem dresu. ❤🖤

KSENIJA MAROLT
🎉 11. 01. 1992

✅ 99 nastopov

⚽ 30 golov

🤝 Krka, Jevnica, Olimpija, Maribor, Koper

🏆 2x SŽNL (ŽNK Olimpija)