+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Ajdovske nogometašice do 15 let so nedeljo gostovale v Trbovljah in se po borbeni igri z domačinkami razšle z delitvijo točk (1:1).

Naše starejše deklice se z gostovanja v Trbovljah vračajo z novo točko v ligi za prvaka lige do 15 let. V težkih pogojih za igro so proti čvrstim nasprotnicam z golom Ele Velišček uspele izničiti prednost domačink, za zmago pa jim je zmanjkalo izkušenj in koncentracije v zaključku akcij.

Trener Andi Mamić: “Proti čvrstim nasprotnicam z zgoščeno obrambo nismo uspeli graditi napadov kot po navadi. Preveč težav nam je povzročala tudi spolzka žoga, na katero se igralke kar niso mogle prilagoditi. Očitno premalo treniramo po dežju. Sicer smo vseeno dominirali večji del tekme, predvsem pa smo poskušali igrati po tleh proti ekipi, ki je ves čas igrala na dolge žoge in čakala na naše napake pri tej igri. Igralke lahko pohvalim za ustrezen pristop in borbo, pomembno je, da se naučijo igrati tudi proti take vrsti nasprotnikov, saj jih bo v prihodnosti verjetno vedno več.

Naše nogometašice v nedeljo čaka nova preizkušnja, na domačem igrišču se bodo merile z vrstnicami iz Mure.

Čestitke in pogumno naprej!

DU15

🏆 Prvenstvena tekma

🏟 ŠC Trbovlje

📅 15. 5. 2023, 10.30

⚔ Trbovlje : Primorje Ajdovščina – 1 : 1 (0 : 0)

⚽ Velišček

👥 Bratina J. (V) (Škodnik) Velišček (Murovec), Štolfa L., Coraci Starc (Abram), Mamič (Bratina Z.), Vegelj S. (Štolfa B.), Mihelj, Lukežič (Žvab), Hvala (Kalin)