Ajdovska dekleta do 13 let so pretekli vikend izkoristila za obisk sončne hrvaške riviere, od koder se vračajo kot zmagovalke mednarodnega turnirja Crikvenica Cup 2022.

Hčere burje so v konkurenci šestih ekip prikazale najboljše nogometne predstave in zasluženo osvojile prvo mesto na turnirju, in, kar je še pomembneje, svoj prosti čas izkoristile za oddih na morju in soncu, utrjevanje prijateljskih vezi in grajenje ekipnega duha.

Trener Andi Mamič: “Ekipa DU13 se je za zaključek sezone udeležila tudi turnirja v Crikvenici. Izmed šestih ekip so Hčere burje pokazale največ in zasluženo osvojile prvo mesto. Tridnevna avantura pa ni bila namenjena samo nogometu, ampak tudi razvijanju pozitivne skupinske dinamike, povezovanju in utrjevanju nekaterih vrednot, ki jih kot športna ekipa gojimo. Vikend je vsem minil prehitro, res smo se imeli lepo, za naprej pa igralke dobro vedo, da bodo tudi v prihodnosti, za vložen trud nagrajene.

Najlepše se zahvaljujemo Ireni Tinta in Valentinu Casarsa iz Casarsa Tinta Foto Studia za izjemne fotografije, ter Prevozom Marković iz Vipave za prevoz tekom turnirja!

Na turnirju so nastopale: Julija Škodnik, Lea Krojs, Vita Mamič, Ameli Casarsa, Lien Coraci Starc, Ela Abram, Julija Murovec, Zoja Bratina, Ula Kalin, Ela Velišček in Lara Mihelj