Ajdovska dekleta do 15 let so v sredo še drugič v par dneh gostovala v Ljubljani in tokrat slavila nad ekipo Krima (2:4).

Mlade Hčere burje so se v dvoboju z vedno neugodnimi Ljubljančankami na izredno težavnem igrišču izkazale z borbeno in učinkovito predstavo. Že v prvem delu tekme so prek Ele Velišček zadele dvakrat, v drugem pa delo dokončale z zadetkom Ele Abram, Ela Velišček pa se je na koncu veselila hattricka.

Trener, Andi Mamić: “Danes nas je čakala nova preizkušnja na zelo slabem, blatnem terenu, kjer ni dovolj igrati nogomet, ampak je potrebno tudi “jesti blato”. Ob agresivnih domačinkah ni bilo enostavno priti do priložnosti, ki pa smo jih imeli zelo veliko. Konec koncev smo, poleg treh golov, petkrat zadeli tudi vratnico, nasprotna vratarka pa je tudi zbrala kar nekaj lepih obramb. Punce so si zmago absolutno zaslužile, z znanjem in “blatom v ustih”. In s tem okusom gremo v nove izzive!

Čestitke in pogumno naprej!

DU15

🏆 Prvenstvena tekma

🏟 ŠC Police, Ajdovščina

📅 25. 10. 2023, 17.00

⚔ Krim : Primorje Ajdovščina – 1 : 3 (0 : 0)

⚽⚽⚽ Velišček

⚽ Abram

Jasna Rupnik (V), Lien Coraci Starc, Eva Hvala (Ula Bratina), Lara Mihelj, Ela Abram, Ela Velišček (Veronika Furlan), Julija Murovec (Brina Štolfa), Vita Mamić