+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Ajdovske nogometašice do 15 leta starosti so na velikonočno soboto gostovale v Gažonu in slavile še drugič v nadaljevanju sezone (0:6).

Rdeče-črne so tudi na Obali prikazale všečno, kombinatorno in napadalno igro, s katero so prišle še do svoje 10 zmage v sezoni. Pred zadnjimi tremi krogi rednega dela prvenstva so tako trdno zasidrane na prvem mestu zahodne skupine lige DU15, ter tako že pogledujejo proti zaključnim bojem v ligi za prvaka.

Trener, Andi Mamić: “Na dokaj težkem terenu smo ustvarili manj obetavnih akcij kot po navadi. Največji dominacijo smo si priigrali v prvi polovici prvega polčasa, kasneje se nas je polastila neke vrste mlahavost, določenim igralkam se je poznala utrujenost od včerajšnjega težkega gostovanja DU17, 2 igralki sta tekmo zaključili že v prvem polčasu zaradi poškodb, večina ostalih pa se je zanašala na tehnično znanje in rutino, tako da je zmaga kljub vsemu gladka. Pohvale predvsem za delo na treningih, kar omogoča potem lažje delo na takih tekmah.“

Pogumno in odločno naprej!

DU15
🏆 Prvenstvena tekma
🏟 ŠP Gažon
📅 30. 03. 2024, 11.00
⚔ Gažon : Primorje Ajdovščina – 0 : 6 (0 : 3)

👥 Krojs (V) (Škodnik), Vegelj (S), Mihelj, Abram, Velišček (Casarsa), Murovec (Bratina), Mamić (Prezelj), Hvala (Zorn), Štolfa B. (Rožič)