Ajdovske nogometašice do 15 leta starosti so preteklo soboto na domačem igrišču pričakale gostje iz kopra in ponovno visoko slavile (12:0).

Rdeče-črne so tudi tokrat prikazale všečno, kombinatorno in napadalno igro, s katero so prišle do nove visoke in zaslužene zmage. Pred zadnjima dvema krogoma rednega dela prvenstva so tako trdno zasidrane na prvem mestu zahodne skupine lige DU15, ter tako že pogledujejo proti zaključnim bojem v ligi za prvaka.

Trener, Andi Mamić: “Na vroč spomladanski dan so imele vse punce na igrišču nekaj težav pri prilagajanju na temperaturo, zato je bil tempo igre nizek. Ob takem rezultatu bi bilo nemoralno zahtevati od igralk več. Bili smo pač občutno v vseh segmentih igre in zato je bila celotna statistika močno nagnjena na našo stran. Čestitke igralkam za nekaj krasnih potez in idej, pa tudi za realizacijo, ki ni tako samoumevna kot je mogoče izgledalo danes. Pred koncem rednega dela prvenstva nas čakata še 2 tekmi, kjer pa naloga ne bo tako lahko kot v zadnjih dveh. Verjamemo pa, da bomo vsi skupaj na nivoju, ki se ga od nas pričakuje.

Pogumno in odločno naprej!

DU15
🏆 Prvenstvena tekma
🏟 ŠC Police
📅 07. 04. 2024, 11.00
⚔ Primorje Ajdovščina : Koper – 12 : 0 (6 : 0)

👥 Rupnik (V) (Krojs), Vegelj (S), Mihelj, Bratina, Velišček, Murovec (Furlan), Mamić (Kalin), Hvala (Mužina), Štolfa B. (Bratina Z.)