Ajdovske nogometašice do 13 let so preteklo soboto nastopile na turnirju lige NZS v Ljubljani, na katerem so se ponovno izkazale z lepimi nogometnimi predstavami in obilo veselja do igre.

Trenerka, Sara Ušaj: “Tretji turnir lige je bil v znamenju borbenosti, ki pa žal tudi tokrat ni prinesla zmage. Kljub temu so se punce dobro odrezale. Počasi odpravljamo napake in se iz tekme v tekmo učimo ter izboljšujemo. Veseli me, da dekleta hitro dojamejo nove stvari ter jih na tekmah tudi izpeljejo. Trenutno nam težave povzroča samo grajenje igre v srednji coni in sam zaključek. Na turnirju smo lahko videli kar nekaj priložnosti, ampak skoraj vsaka je bila žal premalo natančna. Pohvaliti moram vsako izmed punc, z nami je pa zaigrala tudi ena izmed najmlajših članic Maša. Za vrhunsko izpeljan prosti udarec, ki je prinesel točko sta zaslužni mojstrici “znanih uigranih akcij” Roza in Marisa. Gremo dalje, želim samo, da punce uživajo v igri nogometa in se skupaj učijo ter veselijo.

Čestitke in še veliko lepih nogometnih trenutkov!

DU13

🏆 Turnir NZS

🏟 Ljubljana

📅 07. 10. 2023, 10.00

⚔ Primorje Ajdovščina : Cerklje

⚔ Primorje Ajdovščina : Olimpija Ljubljana

⚔ Primorje Ajdovščina : Krim

👥 Sofia Sepe (V), Klara Bratina, Tinkara Frank, Lara Morelj, Marisa Kompan, Roza Černigoj, Neli Slejko, Lucija Klara Sluga, Maša Rustja