+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Naša članska ekipa je v derbiju spodnjega dela lestvice s Cerkljami povedla, a na koncu po popolnem preobratu ostala praznih rok (3:1).

Hčere Burje so tekmo otvorile poletno, si priigrale par lepih priložnosti za zadetek, ter naposled tudi povedle po pravem evrogolu Tije Vrhovnik, ki se je ob tem veselila tudi prvenca v ajdovskem dresu. Žal pa je zgodnje vodstvo Ajdovke uspavalo in domačinke so pobudo v drugem delu prvega polčasa kronale z izenačujočim zadetkom.

V drugi del igre so Gorenjke krenile odločneje in po napaki in neodločnosti v ajdovskih vrstah najprej prišle do popolnega preobrata, v zadnjih minutah tekme pa zmago še potrdile s tretjim zadetkom na tekmi.

Trener Jan Polanc: “V tekmo smo krenili odločno in tudi povedli, vendar je bilo to tudi praktično vse kar smo na tej tekmi dobrega pokazali. Opravičila ne gre iskati v zares slabem igrišču, ampak vsak pri sebi, saj si po končani tekmi nismo mogli reči, da smo dali vse od sebe in oddelali stvari, kot smo se dogovorili. Razočaranje po tekmi je bilo veliko, videti je bilo da so dekleta imela veliko željo, katere pa niso uspele pretvoriti v nekaj pozitivnega. Domačinke so bile bolj odločne v dvobojih, dobile vse “druge žoge” in z izredno fizično dominanco tekmo obrnile v svojo korist.

Pogumno in odločno naprej!

Po reprezentančnem premoru v mesto burje prihajajo serijske prvakinje iz Beltincev.

SŽNL Triglav zdravje

🏆 Prvenstvena tekma

🏟 ŠP Velesovo

📅 2. 10. 2022, 11.00

⚔ Cerklje : Primorje Gaia Naturelle – 3 : 1 (1 : 1)

⚽ Vrhovnik

👥 Stjepanović (V), Dodič, Jerkič (Kiralj), Bizjak, Ušaj, Capuder, Vrhovnik, Bremec, Poplašen, Ferjančič (Marolt), Fras

/ Bric