🗣️ Pred pričetkom priprav na spomladanski del prvenstva, smo o njihovi oceni prvega dela sezone, pa tudi o ciljih in željah v prihodnje, povprašali trenerje naše nogometne šole. 🤗

Pregled pričenjamo z našimi mlajšimi deklicami selekcije DU13. ❤️🖤

V ekipi DU13 se je razvilo zelo močno jedro igralk, ki kažejo veliko pozitivne želje in motivacije za nogomet. Temu primeren je tudi napredek v znanju in povečanje števila igralk.

V jesenskem delu smo ogromno dela opravili na treningih, kjer sva skupaj s trenerko Sara Ušaj lahko zagotavljala kakovostno vadbo, kljub velikemu številu vadečih in heterogenosti skupine, v kateri so trenirala tudi dekleta letnika 2008.

Razen objektivnih kazalnikov kot so naučeni elementi nogometne tehnike, se je napredek pokazal tudi na tekmovalnem nivoju, ekipa DU13 se je na turnirjih v okviru NZS zelo izkazala predvsem z igro, kar pa prej ali slej prinese tudi rezultat. Žal se zadnjega turnirja ekipa ni udeležila zaradi karantene, tako da bo potrebno tekme nadoknaditi v spomladanskem delu, na katerega upamo, da bodo dekleta prišla v še boljšem stanju kot so bila.

Ob tej priložnosti puncam izrekam pohvalo za dosedanji trud in željo, trdno verjamem, da bodo nadaljevale z dobro prisotnostjo in zagnanostjo. Vsem staršem, strokovnim sodelavcem v klubu in ostalim podpornikom se iskreno zahvaljujem za ves vložek v naše male Hčere burje.”🌬

Andi Mamić, trener DU11-13