+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Naše članice so dobile še tretjo zaporedno domačo tekmo v spomladanskem delu sezone; tokrat so v sosedskem dvoboju zanesljivo premagale ekipo Gažona (0:7).

Ajdovska članska ekipa je dvoboj s sosedami z Obale od prve minute pričela z izrazito željo po dobri igri in zmagi. Napade Ajdovk je v 16. minuti srečanja z natančnim strelom z roba kazenskega prostora kronala Metka Markočič. Na naslednji zadetek so ponovno številni gledalci ŠC Police čakali deset minut, ko je po izvrstni globinski podaji Nami Tanjić lepo zadela Daša Dolenšek in se s tem veselila tudi svojega prvenca v rdeče-črnem dresu. Deset minut pred odhodom na odmor je po podaji s kota zadela še Nika Čefarin in tako postavila končni rezultat polčasa.

V drugem delu igre smo spremljali še bolj odločno igro domačih v iskanju novega zadetka. Ta je prišel že kaj kmalu po prihodu nazaj na zelenico, z natančnim lobom se je tokrat izkazala Barbara Kralj. Nato pa so sledile minute, ko so si zadetki Ajdovk sledili kot po tekočem traku. Najprej je po ponovno odličnem izvajanju udarca s kota Nami Tanjić z glavo silovito zadela kapetanka Gaja Bizjak. Le minuto zatem je Tanjićeva z visoko globinsko podajo zaposlila še najboljšo strelko ekipe, Julijo Poplašen, ki je suvereno zadela z nizkim diagonalnim strelom. Piko na i svoji vrhunski predstavi in kar 4 asistencam je ob koncu tekme dodala še Tanjićeva in z mojstrskim udarcem pod prečko postavila končni rezultat za novo lepo zmago svoje ekipe.

Trener, Peter Kristan: “S tekmo in rezultatom smo lahko zadovoljni. Ekipa Gažona se je izkazala za veliko bolj trdoživo kot na naši zadnji medsebojni tekmi. Za napredek in borbo jim čestitam. Mi smo svoj osnovni cilj, da pred nadaljevanjem sezone zasedamo peto mesto, dosegli. Puncam čestitam za do sedaj odigran spomladanski del sezone. Pred nadaljevanjem bomo poskusili dvigniti še nivo pripravljenosti. Veseli pa me dejstvo, da se na domačih tekmah dviguje spodbuda s tribun, za kar se vsem navijačem iz srca zahvaljujem.

Čestitke in pogumno naprej!

SŽNL Triglav zdravje
🏆 Prvenstvena tekma
🏟 ŠC Police, Ajdovščina
📅 30. 03. 2024, 15.30
⚔ Primorje Gaia Naturelle : Gažon – 7 : 0 (3 : 0)
⚽ Markočič
⚽ Dolenšek
⚽ Čefarin
⚽ Kralj
⚽ Bizjak
⚽ Poplašen
⚽ Tanjić

👥 Vrhovnik (V), Dolenšek, Čefarin (Fras), , Dodič, Ljubič (Jerkič), Markočič, Poplašen, Bizjak (K), Tanjić (Breščak), Kralj, Škvorc
/ Abramič