Ajdovske nogometašice do 13 let so se v soboto podale v Radomlje na prvi turnir lige NZS v novi sezoni.

Naše mlajše deklice so na turnirju ponovno prikazale lepe nogometne predstave in obilo dobre volje. Izkazale so se z igrivo in raznovrstno nogometno igro, obenem pa uživale v vsaki od treh odigranih tekem.

Trenerka, Sara Ušaj: “Prve tekme so za nami in punce so se ne glede na vse ovire odrezale super. Imeli smo nekaj težav s sestavo ekipe, bili smo brez branilk, ampak so jih preostale dobro nadomestile. Zato sem res zadovoljna, da je marsikatera igralka sposobna in pripravljena igrati na več igralnih mestih. Všeč mi je, da so držale kot ekipa in poskusile igrati kljub temu, da smo mogoče bili šibkejši od ostalih. Ustvarile so si tudi nekaj lepih priložnosti, katere žal niso bile vse izkoriščene. Rezultati mogoče ne prikažejo celotne slike, še vedno mislim, da bomo s pridnim delom in ustreznimi treningi uspeli to sezono pokazati veliko. Veselimo se že naslednjega turnirja, ko verjamem, da bomo znova vsi skupaj s puncami uživali na in ob nogometnem igrišču.

Svoje prve minute v selekciji do 13 let so zabeležile Tinkara FrankLara Morelj in Marisa Kompan. Čestitke in veliko lepih nogometnih trenutkov!

DU13

🏆 Turnir NZS

🏟 Radomlje

📅 09. 09. 2023, 16.30

⚔ Primorje Ajdovščina : Cerklje

⚔ Primorje Ajdovščina : Olimpija Ljubljana

⚔ Primorje Ajdovščina : Krim

👥 Sofia Sepe (V), Klara Pelicon, Klara Bratina, Roza Černigoj, Tinkara Frank, Lara Morelj, Marisa Kompan in Lucija Klara Sluga