+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

V prvem krogu spomladanskega dela prvenstva so v vetrovnih Renčah pri združeni ekipi Renče – Primorje gostovale ŽNK Radlje, tekma pa se je zaključila v korist slednjih z rezultatom 1:4.


Radeljčanke so bolje začele tekmo in povedle v 11. minuti. 14 minut kasneje so domačinke po lepi akciji izenačile z zadetkom Ele Velišček, tik pred zaključkom polčasa pa so gostje ponovno prešle v vodstvo.

V drugem polčasu smo bili priča borbeni igri z nekaj zrelimi priložnostmi na obeh straneh, ki pa so jih bolje kapitalizirale Radeljčanke ter do konca tekme še dvakrat zadele v mrežo gostiteljic in gledano skozi celotno srečanje zasluženo zmagale.

Trener Alan Milatović: “Tekma je še en dokaz da je liga močna, izenačena, da je na vsakem srečanju treba iztisniti svoj maksimum. Na trenutke, zlasti v prvem polčasu, smo bili precej mlahavi, stali smo preveč stran od nasprotnic, bili preveč “dolgi,” nekompaktni, naredili tudi preveč nepotrebnih tehničnih napak, predvsem pa smo bili premalo agresivni in nesamozavestni. Ko smo žogo spravili na tla, odigrali par kvalitetnih podaj, pravilnih vključevanj, odkrivanj, odločnih preigravanj 1/1, smo postajali avtomatsko nevarni, treba bo pa tudi večkrat udarjat proti golu. Moramo se še bolj začet zavedat naših kvalitet in hkrati ogromnih možnosti napredka, rasti. Treba bo delat na tem kar delamo dobro in izboljšat pomanjkljivosti.

V prihodnjem krogu naša dekleta gostujejo v Mariboru. Pogumno in odločno!

DU15

🏆 Prvenstvena tekma

🏟 Renče

📅 20. 03. 2022, 11.00

⚔ Renče-Primorje : Radlje – 1 : 4 (1 : 3)

⚽ Velišček

👥 Škodnik (V), Mihelj, Mamić, Iavarone, Murovec, Lukežič (K), Žvab, Jahaj, Breščak, Kalin, Abram, Coraci Starc, Tomažič Ambrožič, Velišček