+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Ajdovske članice so v tekmi z Radomljami kljub veliki želji po pozitivnem rezultatu ostale praznih rok (0:4).

Hčere burje so tekmo pričele nervozno, zaradi česar niso uspele razviti tekoče igre, redke priložnosti iz protinapadov pa so ostale neizkoriščene. Na drugi strani so Radomljanke napadale bolj organizirano in si pripravile več zrelih priložnosti za zadetek, eno od njih pa tudi izkoristile in na odmor odšle s prednostjo enega zadetka.

V drugi del igre so Ajdovke stopile odločene izboljšati vtis iz prvega polčasa, a bile za nepazljivost v ožji obrambi kaznovane že kmalu po prihodu nazaj na igrišče. Po izključitvi Daše Dolenšek so zadnjih 30 minut tekme odigrale z igralko manj, a se kljub temu dokaj enakovredno kosale z gostjami, ki so srečanje znale mirno pripeljati do konca in slavile zasluženo zmago.

Pomočnik trenerja, Luka Kompara: “Tekme z Radomljami smo se po tihem veselili, saj nimamo vsak dan možnosti nastopiti na glavnem stadionu, poleg tega pa smo čutili, da smo pripravljeni na borbo za nove prvenstvene točke. Žal smo v želji po dobrem rezultatu pregoreli in tako nismo uspeli pokazati vsega kar znamo. Morda nas je nekoliko zavedel naš napredek v zadnjem času, ki pa sam po sebi še ne odloča posameznih srečanj. Včasih se je potrebno za skok naprej najprej zazreti vase, narediti korak nazaj in nato vztrajno nadaljevati po začrtani poti. Na nas je, da se na poraz hitro in kvalitetno odzovemo ter se v prihajajoče preizkušnje podamo močnejši za novo lekcijo o naših nasprotnicah in nas samih.

Pogumno in odločno naprej!

SŽNL Triglav zdravje

🏆 Prvenstvena tekma

🏟 Mestni stadion, Ajdovščina

📅 17. 09. 2023, 16.00

⚔ Primorje Gaia Naturelle : Radomlje – 0 : 4 (0 : 1)

🟥 Dolenšek

👥 Stjepanović (V), Kličič, Steklačič (Markočič), Tanjić (Breščak), Fras (Jerkič), Dolenšek, Poplašen, Capuder (K), Bremec, Ljubič (Čefarin), Dodič (Ferjančič)

/ Škvorc