+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Ajdovske nogometašice do 15 let se zahtevnega z gostovanja v Radljah ob Dravi vračajo s porazom (2:0).

Naše starejše deklice se z gostovanja na Koroškem vračajo s porazom. Večino tekme so z gostiteljicami držale korak in enakovredno napadale zmago, a bile v svojih naporih v ključnih trenutkih premalo osredotočene, kar so nasprotnice znale izkoristiti in naposled prišle do zanesljive zmage.

Trener Andi Mamić: “V Radlje smo prišli s ciljem igrati nogomet in odnesti točke. V prvem polčasu nam ni uspelo ne prvo, ne drugo. V drugem smo igrali bolje, žal pa spet po hudi napaki prejeli gol, ob neizkoriščenih priložnostih pa je izid logičen. Punce so, po začetnem razočaranju, poraz dobro sprejele, dobro vedo kaj moramo popraviti, vedo pa tudi, da smo ekipa, ki goji nogomet, kjer je možnost napake precej večja, kot če bi žoge enostavno nabijali naprej. To ni lahka naloga, bodo pa zato v prihodnosti nedvomno nagrajene. Lahko jih pohvalim za trud in borbo, kar pa je bilo danes premalo.

Na tekmi je svoje prve minute v dresu deklet do 15 let zabeležila Ula Bratina. Čestitke in veliko lepih trenutkov v rdeče-črnem dresu.

Pogumno naprej!

DU15

🏆 Prvenstvena tekma

🏟 ŠC Radlje, Radlje ob Dravi

📅 24. 5. 2023, 17.00

⚔ Radlje : Primorje Ajdovščina – 2 : 0 (1 : 0)

👥 Škodnik (V) (Rupnik) Velišček (Murovec), Štolfa L., Coraci Starc (Abram), Mamič (Bratina Z.), Mihelj, Lukežič (Žvab), Hvala (Bratina U.)