+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Ajdovske nogometašice do 15 let se z gostovanja v Bratoncih vračajo z veliko zmago (2:5).

Naše starejše deklice se z gostovanja v Prekmurju vračajo z novimi tremi točkami na svojem računu. V izvrstnih pogojih za igro so proti vedno neugodnim nasprotnicam prikazale lepo ekipno predstavo s številnimi priložnostmi za zadetek. Ob visoki in zasluženi zmagi je s štirimi goli blestela Ela Velišček, enkrat pa je v polno merila tudi Anja Lukežič.

Trener Andi Mamić: “V Prekmurju nas je pričakalo idealno igrišče z naravno travo in lepo, toplo vreme. Pristop igralk je bil ustrezen, zmaga popolnoma zaslužena, saj smo imeli še nekaj “mrtvih” priložnosti. Vseeno pa smo si privoščili preveč izgubljenih žog za naše standarde, saj bi sicer bila zmaga se bolj suverena. Moram pa generalno pohvaliti ekipo, saj 5 golov na tako težkem gostovanju ni enostavno doseči, na treningih pa moramo nekatere pomanjkljivosti še izboljšati. To lahko dosežemo samo s trdim delom in rednim treniranjem. Gremo naprej, že v sredo nas čaka nov izziv.

Naše nogometašice že v sredo čaka nova preizkušnja, na Koroškem se bodo merile z vrstnicami iz Radelj ob Dravi.

Čestitke in pogumno naprej!

DU15

🏆 Prvenstvena tekma

🏟 ŠC Bratonci, Bratonci

📅 21. 5. 2023, 11.00

⚔ Mura : Primorje Ajdovščina – 2 : 5 (1 : 3)

⚽⚽⚽⚽ Velišček

⚽ Lukežič

👥 Škodnik (V) (Rupnik) Velišček (Murovec), Štolfa L., Coraci Starc (Abram), Mamič (Bratina Z.), Vegelj S., Mihelj, Lukežič (Žvab), Hvala