+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Ajdovske članice se z gostovanja v Velesovem vračajo z novo osvojeno točko (1:1).

Hčere burje so tekmo s Cerkljami pričakale željne dokazovanja in pozitivnega rezultata. Srečanje so odprle samozavestno in bile v prvem delu igre na igrišču bolj razpoložene od nasprotnic, žoga pa kljub temu ni našla poti v mrežo. Še najbližje zadetku je bila Julija Poplašen, ki je po lepi podaji Sare Ljubič zadela okvir gostujočih vrat.

V drugi del igre so Ajdovke stopile manj odločno in bile sredi polčasa kaznovane za nezbranost v obrambi. Do konca tekme smo lahko spremljali raztrgano igro med obema kazenskima prostoroma, pet minut pred koncem srečanja pa je nato Julija Poplašen s pravim projektilom z okoli 30 metrov poskrbela za veselje v gostujoči zasedbi in svoji ekipi priborila zasluženo točko.

Pomočnik trenerja, Luka Kompara: “Dvoboji s Cerkljami so v zadnjem času zelo izenačeni, zato smo podobno srečanje pričakovali in se na to pripravili tudi tokrat. V prvem polčasu smo dokaj dobro kontrolirali potek srečanja ter imeli več od igre, česar pa nam ni uspelo nadgraditi s tako želenim zadetkom. Vedeli smo, da bodo gostiteljice nevarne predvsem prek hitrih protinapadov in da nas lahko vsaka napaka drago stane, kljub temu pa nas je njihov vodilni gol ujel na napačni nogi. K sreči je težko prigarano točko rešil trenutek individualnega navdiha, na nas pa je, da v prihodnje s še konkretnejšo in učinkovitejšo ekipno predstavo tekme odločimo v svojo korist brez prepoceni prejetih zadetkov.

Pogumno in odločno naprej!

SŽNL Triglav zdravje

🏆 Prvenstvena tekma

🏟 Velesovo

📅 10. 09. 2023, 11.00

⚔ Cerklje : Primorje Gaia Naturelle – 1 : 1 (0 : 0)

👥 Stjepanović (V), Kličič (Markočič), Bizjak (Steklačič) Tanjić, Fras (Jerkič), Dolenšek, Poplašen, Capuder (K), Bremec, Ljubič (Čefarin), Dodič (Vrhovnik)