+386 40 383 168 info@znkprimorje.si

Ajdovske članice so v tretjem krogu lige SŽNL na domačem igrišču pričakale gostje iz Radomelj, ki so ponovno upravičile vlogo favoritinj in oslabljene Ajdovke premagale z visokih 0:11.

V ponovitvi pokalnega obračuna iz sredine prejšnjega meseca je rumena zasedba na igrišču ponovno prevladovala od prve do zadnje minute, na drugi strani pa za razliko od zadnje medsebojne tekme tokrat močno oslabljena domača zasedba, v kateri smo pogrešali kar 5 igralk sicer standardne začetne postave, ni zmogla dostojnejšega odpora. Gostje so tako zmagovalca tekme odločile že v prvem polčasu, v drugem pa svojo zmago samo še potrdile.

Trener Jan Polanc: “Za nami je težka tekma. Že pred pričetkom smo vedeli, da nam bo težko zaradi vseh odsotnosti. Puncam nimam kaj očitati, kljub vsem težavam so se trudile nuditi čim boljši odpor odličnim nasprotnicam, a to za kaj več kot visok poraz tokrat ni bilo dovolj. Gremo naprej.

Kljub visokemu porazu pa je imela tekma tudi pozitivno noto: naša dolgoletna igralka in podkapetanka Sara Ušaj, se je razveselila jubilejnega 100 nastopa v prvoligaški konkurenci. Čestitke in še veliko lepih trenutkov med Hčerami burje!

Obenem sta med člansko konkurenco debitirali mladi Zoja Čebokelj in Lia Mikuž, prvič pa se je ajdovski publiki predstavila tudi dolgoletna članica Radomelj, Tija Vrhovnik. Čestitke in veliko uspeha v rdeče-črnem dresu!

Naslednja ligaška preizkušnja Hčere burje čaka v nedeljo, 28. 8. ob 17.00, ko se bodo v Ljubljani merile z ekipo Krima.

SŽNL Triglav zdravje

🏆 Prvenstvena tekma

🏟 ŠC Police, Ajdovščina

📅 11. 9. 2022, 16.00

⚔ Primorje Gaia Naturelle : Radomlje – 0 : 11 (0 : 8)

👥 Stjepanović (V) (Bric), Dodič, Jerkič, Bajec, Fras, Kiralj (Čebokelj), Vrhovnik (Mikuž), Ušaj, Capuder, Marolt, Pavlin