Mesto burje je med zimskim prestopnim rokom za svoje novo domovanje izbrala tudi občasna reprezentantka Bosne in Hercegovine 🇧🇦, Senada Muratović.

Štiriindvajsetletna napadalka iz Brčkega je kariero pričela v domači Lokomotivi, v domovini pa igrala še za Slobodo iz Tuzle, Gradino, Modričo, Olimpik, in nazadnje Sarajevo. S serijskimi prvakinjami BiH je poleti igrala tudi v kvalifikacijah UEFA Lige prvakinj. Senada je svoje mednarodne izkušnje pridobivala kot članica madžarskih klubov Ujpest in MLE iz Szigetvara, pred poletnim prestopom v Sarajevo, kjer je igrala nazadnje, pa je bila v drugi polovici sezone 2020/21 tudi članica makedonskega Ljubotena. Ob tem je nastopala tudi za mladinske reprezentančne selekcije BiH, nekajkrat pa oblekla tudi dres članske izbrane vrste.

“V zadovoljstvo mi je, da sem se pridružila ekipi kot nova članica Primorja, in želim poudariti, da sem bila zelo lepo sprejeta, tako s strani soigralk, kot tudi s strani strokovnega štaba. Počutim se odlično, za mano je tudi krajši del priprav z ekipo, in upam, da tako mene kot tudi mojo ekipo čakajo dobre igre v drugem delu prvenstva, v katerem je naš cilj zastaviti vzpon proti zgornjemu delu prvenstvene lestvice.”

Senadi želimo prijetno bivanje v Sloveniji in veliko lepih trenutkov v rdeče-črnem dresu!

SENADA MURATOVIĆ
🎉 24.01.1998

🤝 Lokomotiva, Sloboda Tuzla, Gradina, Modriča, Olimpik, Sarajevo (vsi BiH 🇧🇦), Ujpest, MLE (oba Madžarska 🇭🇺), Ljuboten (Severna Makedonija 🇲🇰)