Ajdovske nogometašice do 15 let so v tekmi z vrstnicami iz Gažona izkazale z odlično nogometno predstavo in zasluženo visoko slavile (9:0).

Mlade Hčere burje je na domačem igrišču krasila poletna in kombinatorna nogometna igra, ki jim je tekom srečanja priigrala tudi obilo priložnosti za zadetek. Že v prvem polčasu so tako rdeče-črne zadele 4x, v drugem delu igre pa so učinkovitost še izboljšale in končnemu rezultatu dodale še 5 golov. To je bila druga zaporedna zmaga za naše starejše deklice in lepa popotnica pred nadaljevanjem prvenstva.

Trener Andi Mamič: “Punce so celoten teden oddelale na visokem nivoju, vključno s tekmo, ki je krona tedenskega procesa. Danes so s kombinatorno igro povsem prevladovale in užitek je bilo gledati akcije z veliko dinamike in sodelovanja. To je bila tekma presežkov in težko bi kot trener lahko zahteval več od igralk, zato jim za nastope dam najvišjo oceno.

Naslednja preizkušnja mlade Hčere burje čaka prihodnjo nedeljo z gostujočo tekmo v Ljubljani pri Krimu.

DU15

🏆 Prvenstvena tekma

🏟 ŠC Police, Ajdovščina

📅 9. 10. 2022, 10.00

⚔ Primorje Ajdovščina : Gažon – 9 : 0 (4 : 0)

⚽⚽⚽ Abram

⚽⚽ Vegelj S.

⚽ Mamić

⚽ Štolfa L.

⚽ Velišček

⚽ AG.

👥 Krojs (V), Štolfa L. (Čoha), Abram (Bratina U.), Mamič (Coraci Starc), Lukežič (Murovec), Vegelj S. (Velišček), Mihelj, (Kalin), Žvab (Brkić), Hvala