Kadetinje so danes gostovale v Ljubljani pri ekipi Krima in na izredno težkem terenu zanesljivo slavile (0:4).

Blatna travnata površina žal ni omogočala kombinatornejše igre, smo pa zato lahko spremljali borbeno tekmo z veliko dvoboji na sredini igrišča. Ajdovke so svojo premoč prvič kronale v uvodu tekme ko je po lepem prodoru in podaji Zoje Fras prvič zadela Melissa Lakovič. Ista igralka je sredi polčasa zadela še enkrat in tako postavila izid prvega dela igre.

Hčere Burje so v drugi polčas krenile bolj odločno in preko danes zelo razpoložene Melisse Lakovič dosegle še dva zadetka, ter tako odločile zmagovalca. Čestitke dekletom za zmago, pohvale pa tudi zelo mladi domači ekipi, ki se je dobro upirala in na trenutke pokazala lepo igro!

Trener Jan Polanc: “Na izjemno težkem terenu nismo mogli razviti svoje igre, zato smo se precej mučili, veliko je bilo duel igre. Kljub temu da smo igrali precej pod svojimi zmožnostmi, smo si priigrali precej priložnosti za zadetek, ki pa jih ne realiziramo. Na tem segmentu igre moramo delati v času do naslednje tekme in to popraviti, saj nas sedaj čakajo še štiri tekme do konca prvenstva in vsaka od njih je za nas kot “finale“.”

DU17

🏆 Prvenstvena tekma

🏟 Ljubljana

📅 26. 04. 2022, 17.00

⚔ Krim : Primorje Ajdovščina – 0 : 4 (0 : 4)

⚽ Lakovič 4x

👥 Abramič (V), Fras, Breščak Ž., Poplašen, Lukežič, Ljubič, Lakovič, Markočič, Tanjić (Štolfa), Bremec, Mikuž

/ Dodič